Accurat – overvågning er ikke “bare” overvågning

Ved normal overvågning sætter man grænseværdier op for f.eks. en kurs. Det er en ineffektiv metode. RealRåds IT-system, Accurat, beregner også på tidligere foretagne konverteringer og regner derfor et samlet billede. Dermed kan vi med Accurat fastsætte en ny målsætningskurs for forskellige datoer frem i tiden. Det sikrer dig det bedste fundament for optimal omlægning. Derfor er overvågning ikke “bare” overvågning. For et IT-system er ikke nok. Hvor smart det end måtte være. Der skal også være mennesker bag, som kan vurdere de mulige scenarier vi står foran, og på den måde træffe de rigtige beslutninger. Understøttet af et intelligent IT-system.

Accurat er blevet udviklet over en lang årrække af Søren Ejlertsen og Claus Madsen fra DTU.

Accurat husker på alle dine konverteringer

Accurat er ikke bare en regnemaskine. Accurat husker på alle dine konverteringer. Du kan til enhver tid:

 

  1. Åbne en given konvertering og f.eks. tjekke omkostningerne og resultatet af den.
  2. Se det samlede resultat af alle dine konverteringer. Altså hvor meget har du tjent i alt.
  3. Se dine samlede provenuer.
  4. Se, hvad status ville være på dit oprindelige lån, hvis du ikke havde omlagt det. Du kan altså direkte sammenligne gælden og ydelsen med dit nuværende lån, selvom det er 10-15 år siden, du blev kunde.

Accurat tilbydes som web browser version.

Resultatopgørelsen

Resultatopgørelsen svarer til, at man har en konto, hvor alle konverteringer sker gennem. Overskud samt værdi af skattefradrag vil blive akkumuleret her. Så kan du altid holde styr på, hvad du samlet set har tjent og fået udbetalt.