Se hvor meget du kan spare på din bidragssats

Indtast nedenfor dine informationer og se med det samme, om du kan spare penge på dit realkreditlån ved at sammenligne bidragssats for de forskellige realkreditinstitutter i vores bidragsberegner.

Realkreditinstitutterne har en interesse i at det fremstår dyrt at skifte institut. Dette er dog i mange situationer langt fra tilfældet, hvis man benytter RealRåd.

Du har et alternativ til billigere bidragssats ved at benytte RealRådmodellen, hvor du kan spare op til 4.200 kr. pr. lånte million. Et skifte fra almindelig afdragsfrihed til RealRådmodellen kræver omlægning af lånet, men da der i så fald skiftes fra en obligation uden afdrag til en obligation med afdrag, kan det være, at den højere kurs overstiger eller begrænser de øvrige omkostninger. Det gør at omkostningen ved at skifte realkreditinstitut tilbagebetales i løbet af få måneder.

Besparelse på bidrag kan i nogle tilfælde opnås uden omlægning af lån, men det kræver forhandling. Er omlægning af lånet nødvendig, kan RealRåd i nogle tilfælde omlægge lånet med stærkt reducerede omkostninger. Vi kalder det “vandret konvertering” Dog vil staten altid have sine penge, hvilket dog er et meget lille beløb. Og fondsmægleren som handler obligationerne, skal have sin kursskæring på 0,1 point.

Hvis du vil opnå en besparelse på din bidragssats kan du  kan du kontakte os.