Eksempler på valg af finansiering

De samlede kreditomkostninger viser dig, hvad du reelt betaler for dit lån i alt. Og der kan være stor forskel. Det kan du se i de følgende eksempler, som er baseret på bankernes prislister den 18.11.2018. Obligationskurserne er gennemsnitskurser fra Nasdaq 16.11.2018. Sammenligningen viser den billigste bank på Mybankers liste BANKNORDIK, Danske Bank og det tilbud, som RealRåd kan formidle i Din Andelskasse.

Køb af bolig til 4 millioner kr. Lånebehov udover realkreditlån 600.000 kr. 20 års løbetid på lånet.

Mange boligkøbere bliver præsenteret for en finansieringsmodel, hvor realkreditlånet er afdragsfrit i 10 år, og hvor man i stedet afdrager boliglånet over 10 år. Også her er der stor forskel i resultatet. Det skyldes, at RealRåd bruger RealRådmodellen, hvor man ikke skal betale den sædvanligt forhøjede bidragssats, og hvor man ikke skal betale det ekstra kurstab på realkreditlånet.

Køb af bolig til 4 millioner kr. 10 års afvikling af boliglånet. 2 % Realkreditlån.

RealRådmodellen giver dig udover sparede renter og bidrag også fleksible afdrag. Du kan afdrage dit realkreditlån hvis du ønsker det og når du ønsker det, uden at betale højere bidrag og uden varsler. Og du kan trække betalte afdrag tilbage, hvis du får brug for det. Uden omkostninger.

Lad RealRåd hjælpe dig med at få et overblik af dine finansieringsmuligheder, så du kan træffe det rigtige valg.

Du kontakte os for at høre mere om RealRåds køberfinansiering, og hvad vi kan gøre for dig.

Du kan læse vores spørgsmål og svar omkring RealRåds køberfinansiering.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig – kontakt os i dag på 43 30 00 50

X