RealRåd er stiftet af Charlotte og Søren Ejlertsen i 1995, og siden da har vi som selvstændige finansielle rådgivere hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til bankernes og realkreditinstitutternes rådgivning.

Accurat – vores unikke grundlag

Accurat er grundlaget for vores rådgivning, og er udviklet over mange år af Søren Ejlertsen. Accurat overvåger og beregner dagligt, hvornår du bør konvertere. Accurat har fået anerkendelse af finansøkonomerne i Danmark og flere priser, heriblandt Reboot Award.

 

Vi kæmper for forbrugeren

Som selvstændige finansielle rådgivere står vi altid på vores kunders side. Vi deltager aktivt i diskussioner omkring realkredit på Christiansborg for at sikre forbrugernes rettigheder. I 2017 blev vi inviteret med til at udforme Konkurrencerådets rapport om “Konkurrencen på realkreditmarkedet”. Dette blev til punkt 16., som sikrer, at kunderne selv skal kunne handle obligationer og dermed opnå en bedre kurs. Vi kæmper en hård kamp for at få omkostningerne ned og skabe gennemsigtighed på markedet for realkredit. Derfor er vi og vores erfaring din garanti for den bedste rådgivning.

Viden er den eneste effektive forbrugerbeskyttelse

X