Bliv kunde hos RealRåd

Før du bliver kunde, anbefaler vi, at du aftaler et indledende møde med os, hvor vi gennemgår vores forretningsmodel og principperne bag vores anbefalinger, så du er klædt på til når vi kontakter dig og anbefaler en konvertering. Mødet tager 1/2 – 1 time og foregår online.

Du kan vælge at springe mødet over, og nøjes med at gennemgå vores præsentation, som bruges under mødet. Men så går du glip af kommentarerne undervejs og muligheden for at stille spørgsmål undervejs.

Bliv kunde uden et forudgående møde (få en kundeaftale). Du kan godt få aftalen og aftale mødet efterfølgende. Bruger du linket ovenfor, skal du være opmærksom på, at en aftale med RealRåd kan opsiges når som helst.

Når du klikker på linket, skal du starte med at oplyse din e-mail og acceptere, at en digital underskrift er bindende. Derefter skal du skrive dit navn, for at oprette den digitale underskrift, som du skal bruge senere. Du underskriver IKKE aftalen her. Det gør du selvfølgelig først efter at have gennemgået og udfyldt aftalen.

Tjørnebakken 1
4400 Kalundborg

© 2024 RealRåd ApS

Designet af NORDICDNA