Services

Intelligent realkredit overvågning

Du kan ikke overvåge dit realkreditlån uden et IT-system. Vi har investeret over 15 millioner kr. i at udvikle dette system, fordi det er absolut nødvendigt.

Aktiv gældspleje

Realkreditovervågning er komplekst på grund af interaktionen mellem kurser, tid, renter og historiske konverteringer.

En vigtig del af overvågningen er, at en konvertering skal følges op af flere, hvor timingen er afgørende. Hvis du har betalt 3% i stedet for de tidligere 2%, skal dette tages i betragtning. I realiteten har du ikke betalt 3%, da gældsreduktionen ændrer den effektive rente. Derfor har du brug for en rådgiver og et IT-system – ligesom du ikke selv bygger din bil, men blot kører den.

Vi introducerer her teorien bag realkreditovervågning ved hjælp af konverteringstrekanten og udelader tidsfaktoren for at gøre det mere forståeligt.

Konverteringstrekanten®

Renten ændrer sig konstant, og det kan du udnytte til din fordel. Når renten stiger, kan du opnå en kursgevinst, og når renten falder, kan du opnå en rentegevinst. Ved at konvertere både op og ned, kan du drage fordel af begge situationer. Resultatet er lavere gæld og lavere månedlige ydelser. Vi kalder dette koncept en konverteringstrekant®.

Tjørnebakken 1
4400 Kalundborg

© 2024 RealRåd ApS

Designet af NORDICDNA