RealRåd søger franchisetagere.

Brænder du for at give boligejere god rådgivning om boligfinansiering, og vil du være selvstændig og styre din egen indtjening?

I RealRåd er vi realkreditspecialister. Vi har rådgivet om realkreditlån i 25 år, og har udviklet et stærkt koncept, som tilfører boligejere stor værdi. Vi ønsker at udbrede konceptet, så derfor søger vi kompetente rådgivere, som har mod på at starte egen virksomhed under RealRåds vinger.

Som Franchisetager får du:

  • Et gennemprøvet koncept under stadig udvikling
  • Gode samarbejdsaftaler med finansielle virksomheder
  • Et velfungerende IT-system
  • Et kompetent bagland til at støtte dig

 

Du bliver ikke mødt med krav om kapitalindskud til RealRåd, men du skal forvente at bruge mange kræfter på at oparbejde din egen kundeportefølje.

Vores forventninger til dig er at:

  • du har mindst 5 års erfaring med rådgivning om boligfinansiering
  • du er tillidsskabende
  • du er ambitiøs.

 

Franchisetagere er omfattet af lovgivningen om boligkreditformidling, og det betyder, at du skal have tilladelse som boligkreditformidler, og kan leve op til de forskellige krav der stilles af Finanstilsynet. RealRåd hjælper dig med ansøgningen og stiller det nødvendige materiale til din rådighed.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte René Poulsen på telefon 2271 4006 eller skrive til rp@realraad.dk.

Eller du kan sende en ansøgning vedlagt CV til rp@realraad.dk

Sådan skaber du din indtjening i RealRåd.
Du får ikke en fast løn, men skal arbejde for selv at skabe grundlaget for din løn. Forudsætningen for at skabe en god indtjening er, at du har en kundeportefølje, som har konverteringsegnede lån. RealRåds kunder betaler et løbende abonnement for overvågning af deres lån, og betaler herudover et fast honorar, når lånene bliver omlagt. Det er derfor en forudsætning at oparbejde en kundeportefølje, fordi din primære indtjening stammer fra låneomlægninger.

Men vi har også indgået samarbejdsaftaler med banker, som betaler RealRåd for at få nye kunder. Derfor kan du skabe en startindtjening, selvom der ikke omlægges realkreditlån. Bankernes betaling til RealRåd kan oplyses til kunder, sådan som reglerne om god skik foreskriver det. Når vi mødes, vises eksempler på indtjeningsmuligheder baseret på de forskellige samarbejdsaftaler.


Tjørnebakken 1
4400 Kalundborg

Services

© 2024 RealRåd ApS

Designet af NORDICDNA