Hvorfor vil banken ikke lave RealRådmodellen til dig?

Vi laver RealRådmodellen sammen med en bank, som formidler realkreditlån for Totalkredit. Derfor flytter vi løbende realkreditlån til Totalkredit. Det er der flere fordele ved:

  1. Bidragssatserne er konkurrencedygtige
  2. Kunden kan få overført obligationerne og sælge direkte på fondsbørsen og dermed betale en mindre kursskæring.
  3. Og så kan kunden jo få RealRådmodellen.

På Facebook skrev en bruger forleden, at hvis RealRådmodellen er så god, hvorfor bruger alle boligejere den så ikke? Og det er simpelthen bare et godt spørgsmål, for vi forstår det faktisk heller ikke. Der er selvfølgelig mange, som ikke har brug for afdragsfrihed eller mulighed for fleksible afdrag, så de vælger bare et almindeligt lån med afdrag. Men der er også flere og flere, som spørger deres egen bank, om de vil lave RealRådmodellen for dem. De vil af forskellige grunde ikke flytte deres realkreditlån til Totalkredit, og så må de jo spørge deres egen bank.

Men vi har endnu ikke oplevet, at en bank har sagt ja. Oftest er begrundelsen, at bankens kreditpolitik ikke gør det muligt, og det er jo fair nok. Men vi hører også, at bankens rente på den nødvendige kredit er en hel del højere, end hvad banken normalt tager i rente for de såkaldte ”realkreditlignende lån”.

Derfor har vi tænkt over, om RealRådmodellen er for svær at forstå i bankerne, eller om det bare handler om det simple faktum, at når en kunde sparer 10.000 kroner i bidrag, så falder bankens indtægt tilsvarende, eller med halvdelen, hvis det er en bank, som også formidler Totalkreditlån.

Hvis det første er tilfældet, har vi lavet en forklaring, som kan deles med bankrådgiveren.

Videoen kan du finde på vores Facebookside.

Hvis banken stadig ikke vil tilbyde dig en prioritetskredit, så kan du overveje at bede os om at spørge vores bank.


Tjørnebakken 1
4400 Kalundborg

Services

© 2024 RealRåd ApS

Designet af NORDICDNA