Man kunne jo også vælge at bruge en ekstern realkreditrådgiver.

Totalkredit har fået en ny låneformidler, og det er godt nyt for boligejerne, som både kan få en særlig bonus på realkreditlånet og en konkurrencedygtig rente på boliglån, hvis de skal låne mere end 80% af boligens værdi.

Men én ting er at få gode vilkår på boligfinansieringen. Man skal også huske den løbende pleje af finansieringen. Det har RealRåd beskæftiget sig med i 25 år, og rådgiverne i endnu længere tid. Så længe at den ene kan huske den nye låneformidlers tommelfingerregler fra Sparekasseskolen i 1982. Altså for 38 år siden.

I 1982 kostede et gennemsnitshus på 140 kvm. 700.000 kr. og derfor var et lån på 500.000 kr. et stort lån. I 2020 er prisen steget til 2 millioner kr. så man skal passe på med at bruge gamle tommelfingerregler, hvis man vil pleje sin gæld aktivt. Tommelfingerregler bruges generelt, når noget er for svært at forklare. Selv i Danmarks største bank bruges de samme tommelfingerregler, som ikke er forkerte, men som vel passer på langt de fleste boligejere, som har valgt lån med fast rente.

Boligejerne fortjener lidt mere end tommelfingerregler. I RealRåd regner vi på dine lån hver dag og kontakter dig, når vi mener, at der er mulighed for at omlægge dine lån. Eller du kan selv kigge os over skulderen og se, hvor tæt du er på muligheden. Og hver eneste mulighed bliver gennemgået med dig, så den er tilpasset din situation.

Til sidst må vi indrømme, at vi også bruger en tommelfingerregel i RealRåd. Den er, at dit lån skal være større end 1,5 million kr. Men det er ikke fordi, det er svært at forklare, og heller ikke fordi vi mener, at det ikke kan betale sig at omlægge lån, som er mindre. Slet ikke. Men fordi en for stor del af konverteringsgevinsterne i så fald går til RealRåds honorar. Så det kan måske godt betale sig for dig at konvertere dit lån, men ikke nødvendigvis med RealRåds medvirken. Det er vi helt ærlige omkring.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder, skal du bare ringe på 4330 0050 eller skrive til info@realraad.dk.


Tjørnebakken 1
4400 Kalundborg

Services

© 2024 RealRåd ApS

Designet af NORDICDNA